Logo - Pees Centrum Amersfoort

De praktijk

Ligging praktijk

De praktijk is gelegen op de begane grond en eerste verdieping van Gezondheidscentrum de Jonkvrouw in de wijk Kattenbroek te Amersfoort Noord. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig. Het pand ligt vlak aan de A1 en is via de Rondweg Noord gemakkelijk te bereiken. De ingang van de praktijk is gelegen aan de achterzijde van het pand op de begane grond. Wij heten u van harte welkom in onze wachtkamer.

De wijk Kattenbroek is gelegen in Amersfoort Noord. De wijken Vathorst, Nieuwland, Hoogland en Zielhorst liggen om Kattenbroek heen. Onze ligging in de wijk is ideaal voor zowel de bewoners uit Kattenbroek als de omliggende wijken. Ook vanuit de omgeving is het maar een klein stukje vanaf de A1 om onze praktijk te bereiken.

Kwaliteit

Al onze therapeuten staan ingeschreven in het BIG-register. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. Wij werken uitsluitend met Master opgeleide (gespecialiseerde) fysiotherapeuten, zodat je altijd wordt voorzien van specialistische zorg. Ook werken we nauw samen met huisartsen, medisch specialisten en andere paramedici en streven op die manier een zo hoog mogelijk kwaliteit na. Daarom monitoren wij continue de ervaren kwaliteit en patiënttevredenheid. Op ‘zorgkaart Nederland‘ kan je beoordelingen vinden van onze praktijk.

Doelen

In nauwe samenwerking met jou, stellen we op maat gemaakte doelstellingen vast die je tijdens de behandeling wilt realiseren. Gedurende het behandelingsproces houden we regelmatig tussentijdse evaluaties om uw voortgang te beoordelen en ervoor te zorgen dat we op koers blijven om die doelen te bereiken. Tenslotte, aan het einde van de behandeling, voeren we een grondige eindmeting uit om te evalueren in hoeverre de gestelde doelen zijn behaald, waardoor we de best mogelijke zorg en resultaten kunnen bieden.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

07:30 – 21:00

07:30 – 21:00

07:30 – 21:00

07:30 – 18:00

07:30 – 18:00

Gesloten

Gesloten

Klachten? Wij helpen je graag!

Vergoedingen

Pees Centrum Amersfoort heeft met alle zorgverzekeringen overeenkomsten gesloten. De vergoeding die je ontvangt, hangt af van de specifieke voorwaarden in jouw persoonlijke zorgpolis. Om ervoor te zorgen dat je volledig op de hoogte bent van de vergoedingsmogelijkheden, raden wij aan om deze voor aanvang van de behandeling zorgvuldig te controleren. We staan altijd klaar om je te assisteren en te begeleiden bij dit proces, zodat je duidelijk inzicht krijgt in de financiële aspecten met betrekking tot de behandeling. 

Afspraak maken

Via de website kan je een inschrijfformulier invullen met jouw gegevens om een eerste afspraak te plannen. Uiteraard kan je ons ook mailen of bellen.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

07:30 – 21:00

07:30 – 21:00

07:30 – 21:00

07:30 – 18:00

07:30 – 18:00

Gesloten

Gesloten

Klachten? Wij helpen je graag!